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Effect of Soy Protein Diet on Mucosa Layer of Murine Small Intestine
경북대농학지
2014 .01
[S1-1] Soy Protein : Health Benefits Throughout Life Stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
대두 단백질 및 배아를 이용한 Bifidobacterium lactis BL740의 균체성장 및 이소플라본 비배당체 생산를 위한 통계적 배지 최적화
Journal of applied biological chemistry
2010 .01
부수게 제조에 관한 연구 - 제2보 대두 첨가가 부수게(산자) 바탕의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1985 .03
Nutritional Aspects of Isolated Soy Protein
식품과학과 산업
1993 .06
열처리 대두에서 분리한 대두 단백질의 기능성
한국식품과학회지
2004 .02
The Quality Characteristics of Soy Wan-Jas Made with Different Proteolytic Enzyme Treated Textured Soy Proteins
Applied Biological Chemistry
2009 .01
Optimization of Hydrolysis Conditions for the Preparation of Soy Peptides from Soy Protein Isolates by Alkaline Protease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Biodegradation of Cast Soy Protein Films by Aspergillus oryzae and Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2003 .02
Comparison of Wood Adhesive Formulated with Various Components of Soy Flour
Food Science and Biotechnology
1998 .09
전농 메주 유래 미생물이 생산하는 효소에 의한 대두단백 분해물의 특성
Food Science and Preservation
2003 .03
Beneficial use of soy protein concentrate in animal feed
PROCEDDING 심포지엄
2003 .01
감마선 조사가 Soy Protein Isolate와 Whey Protein Concentrate의 이화학적 성질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .12
The Soy Protein Coagulation Phenomenon by Heat - and Enzyme - Treatment
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .03
Effects of Dietary Casein, Soy, and Methionine - Supplemented Soy on Serum Lipids Level in Rats
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .09
Characterization of Cinnamaldehyde-Supplemented Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2006 .08
Effects of Soy Protein Coating on Shell Strength and Quality of Shell Eggs
Food Science and Biotechnology
2004 .08
Evaluation of Textural Characteristics of Heat-induced Soy Protein Gels
Food Science and Biotechnology
2004 .02
단백소재 첨가물로서의 효소분해 대두 단백질의 특성
Applied Biological Chemistry
1997 .01
Effects of extrusion conditions with CO2 injection on physical properties of extruded soy protein isolate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
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