지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Dicussion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effects of Heating Temperature and Time on Textural Properties of Soy Gel
Food Science and Biotechnology
1999 .01
열처리 대두에서 분리한 대두 단백질의 기능성
한국식품과학회지
2004 .02
Effects of Various Reagents on Textural Properties of Soy Protein Gel
Food Science and Preservation
1998 .03
Effect of Soy Protein Diet on Mucosa Layer of Murine Small Intestine
경북대농학지
2014 .01
Development of Methods for Protein Extraction from Three Major Korean Fermented Soy Foods for 2-Dimensional Gel and Mass Spectrometric Analyses
Journal of applied biological chemistry
2008 .01
The Soy Protein Coagulation Phenomenon by Heat - and Enzyme - Treatment
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .03
[S1-1] Soy Protein : Health Benefits Throughout Life Stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
REPORT ON THE FIRST WORLD SOY PROTEIN CONFERENCE
식품과학과 산업
1974 .06
대두 단백질 및 배아를 이용한 Bifidobacterium lactis BL740의 균체성장 및 이소플라본 비배당체 생산를 위한 통계적 배지 최적화
Journal of applied biological chemistry
2010 .01
부수게 제조에 관한 연구 - 제2보 대두 첨가가 부수게(산자) 바탕의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1985 .03
Nutritional Aspects of Isolated Soy Protein
식품과학과 산업
1993 .06
The Quality Characteristics of Soy Wan-Jas Made with Different Proteolytic Enzyme Treated Textured Soy Proteins
Applied Biological Chemistry
2009 .01
Optimization of Hydrolysis Conditions for the Preparation of Soy Peptides from Soy Protein Isolates by Alkaline Protease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
건조가열이 전분과 콩단백질 혼합물의 호화 및 노화특성과 조직감에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .08
Biodegradation of Cast Soy Protein Films by Aspergillus oryzae and Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2003 .02
Properties of Potato Starch and Soy Protein Isolate Gels Containing Emulsified Oil Droplets
Food Science and Biotechnology
2000 .04
Comparison of Wood Adhesive Formulated with Various Components of Soy Flour
Food Science and Biotechnology
1998 .09
전농 메주 유래 미생물이 생산하는 효소에 의한 대두단백 분해물의 특성
Food Science and Preservation
2003 .03
첨가물질을 달리한 혼합전분겔의 텍스쳐 특성
한국식품과학회지
1995 .12
Beneficial use of soy protein concentrate in animal feed
PROCEDDING 심포지엄
2003 .01
0