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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
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시판 식육제품 중 N-Nitrosamine의 생성 제1보. 시판햄 및 소시지 중 N-Nitrosamine의 검출
한국식품위생안전성학회지
1998 .01
마늘 추출물이 Nitrosamine 생성반응에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2000 .01
쌀 첨가비율에 따른 맥주의 품질 특성 평가
Food Science and Preservation
2017 .10
[S11-3] Functional Ingredients of Beer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Application of Gamma Irradiation for the Reduction of Residual Nitrite and Nitrosamine in Meat Products
한국축산식품학회지
2004 .01
Determination of N-Nitrosamines and Nitrite on Korean Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
食品中의 Nitrosamine에 關한 硏究 : 第1報 일상 식품중의 제2급아민과 亞窒酸鹽의 分布
한국식품과학회지
1973 .09
N - Nitrosamine Concentrations in Fish Distributed in a Domestic Market
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .12
The Protective Effect of Curcumin against Nitrosamine-Induced Gastric Oxidative Stress in Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .12
N - Nitrosodimethylamine Concentrations in Domestic and Imported Beer in Korea
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .06
Irradiation Effects on Kinetics and Nitrosation of Volatile N-Nitrosamine in Different Solvent Systems
Food Science and Biotechnology
2002 .02
식품을 통한 니트로사민 노출량 평가
한국식품과학회지
2010 .10
담배연기 성분중 Nitrosamine 계열 화합물과 Carcinogenesis
한국연초학회지
1979 .01
자리젓 중 N - Nitrosamine 생성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1990 .01
[P8-309] Diethyl nitrosamine(DEN)으로 유도된 실험동물의 DNA 손상정도 측정조건
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
CO₂ Packaging Combined with Irradiation Decreases Nitrosamine Formation in Pork Sausage
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .03
Influence of Curing and Heating on Formation of N-Nitrosamines from Biogenic Amines in Food Model System using Korean Traditional Fermented Fish Product
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Determination of Tobacco Specific Nitrosamines in Mainstream Smoke of 2R4F Reference Cigarette by LC/MS/MS
한국연초학회 학술발표회
2004 .01
김치 및 젓갈류의 인공소화시 N-Nitrosamine의 생성
한국식품위생안전성학회지
2002 .01
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