지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Tubular Type and Probe Type Flow-through Carbonate Ion Selective Electrodes for L-Malate Determination in Flow Injection Analysis
Food Science and Biotechnology
1998 .09
Potentiometric Biosensor for Detection of L - Malate and D - Isocitrate Employing CO₃²- - Selective Electrode and Enzyme Immobilization in Flow Injection Analysis
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .03
Malate-LDH nanohybrid for controlled release of organic acids
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2006 .05
한국 동ㆍ서양종꿀벌의 Malate dehydrogenase와 Esterase 동위효소의 집단유전
Journal of Apiculture
1989 .12
No-Acetate 및 No-Malate와 K-Sorbate가 김치발효중 pH, 산도 및 산미에 미치는 효과
한국식품과학회지
1988 .02
Isolation and Characterization of an Apple Gene Encoding Cytosolic Malate Dehydrogenase Involved in Malic Acid Biosynthesis
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Evaluation of Simple in Situ Determinations of Nitrogen Status in Sweet Pepper Plants
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
카라기난의 유기산 가수분해물의 기능 특성
한국식품영양과학회지
2007 .03
온-라인 FIA시스템에 의한 돈육(豚肉)의 휘발성염기질소의 자동분석
한국식품영양과학회지
2000 .10
Real-time Nutrient Monitoring of Hydroponic Solutions Using an Ion-selective Electrode-based Embedded System
시설원예·식물공장
2020 .04
Mitochondrial Malate Dehydrogenase 활성을 이용한 냉장우육과 냉동우육의 판별법 개발
한국식품영양과학회지
2005 .12
이온선택성 전극법을 이용한 조제분유중의 염소 및 요오드 이온함량 분석방법 연구
한국축산식품학회지
2008 .01
Determination of L-Lactic Acid in Foods with Enzyme Electrode
Food Science and Biotechnology
1992 .06
Allylisothiocyanate첨가가 Aspergillus parasiticus R-716의 배양중 효소활성에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
1997 .01
Improvement in the Yukwa Manufacturing by Extrusion Process with CO2 Gas Injection
Food Science and Biotechnology
2001 .02
Determination of Lactose in Milks by Multiple Enzyme Electrode
Food Science and Biotechnology
1995 .06
Malo-Alcohol 醱酵에 있어서 사과산의 代謝經路
한국식품과학회지
1984 .03
전위차법 효소 바이오센서를 이용한 식품의 구연산 정량분석
한국식품과학회지
2006 .04
0