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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
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Antimutagenic and Anticancer Effects of Buchu Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .03
Inhibitory Effects of Kimchi Extracts on Carcinogen - induced Cytotoxicity and Transformation in C3H / 10T1 / 2 Cells
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .09
Anticancer Effects of Leek Kimchi on Human Cancer Cells
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .09
Efficiency of Escherichia coli inactivation by the combination of irradiation and addition of leek extract in ground pork
동물생명과학연구
2012 .06
A Study on Buchu(Leek, Allium odorum) Kimchi - Changes in Chemical, Microbial and Sensory Properties, and Antimutagenicity of Buchu Kimchi during Fermentation -
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
부추 분말 첨가 머핀의 제조 조건 최적화
대한영양사협회 학술지
2008 .01
Identification and Antigenotoxic Activity of Leuconostoc strains from Leek Kimchi
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
부산ㆍ경남지역의 향토 별미김치 종류와 특징
한국식품영양과학회지
1995 .10
Comparison of Fermentation Characteristics of the Main Types of Chinese Cabbage Kimchi
Food Science and Biotechnology
1996 .06
Anticancer Effects of Organic Chinese Cabbage Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
Diagnosis of Abnormal Symptoms through Inorganic Analysis of Plant and Soil : Leek and Carrot
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2009 .10
김치 종류를 달리한 식이가 Hairless Mice의 간과 피부에서 산화억제 및 광산화에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2004 .01
영양부추 생산농가의 소규모 수확후 처리시설 적용과 위생교육에 따른 미생물학적 안전성 향상 효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Establishment of analytical method and dissipation pattern of spinetoram in leek
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .04
Establishment of Analytical Method and Dissipation Pattern of Novaluron in Leek
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2014 .10
Establishment of Analytical Method and Dissipation Pattern of Amisulbrom in Leek
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2014 .10
Inhibitory Effects of Kimchi Extracts on the Growth and DNA Synthesis of Human Cancer Cells
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
Enhancement of Anticancer Activities of Kimchi by Manipulating Ingredients
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .09
김치산업의 발달사
식품과학과 산업
2016 .12
김치종류별 용매 획분의 자외선 B 조사에 의해 유도된 피부산화 및 홍반 생성 억제 효과
한국식품영양과학회지
2004 .06
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