지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
序論
食糧需給現況
製造方法
結果 및 考察
結論
參考文獻
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Caramel 色素의 原料代替에 關한 硏究 : 糖液 및 觸媒의 種類가 Caramel의 性狀에 미치는 影響
Korean Journal of Agricultural Science
1976 .05
A New Hybrid Yellow Color Phalaenopsis ‘Yellow Dream’
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
등외소맥분(等外小麥粉)에서 Caramel제조(製造) 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1978 .01
A New Hybrid Small Type, Yellow Color Cymbidium, Pretty Yellow
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Vital Wheat Gluten의 제조
한국식품과학회지
1973 .03
황색계 소형 팔레놉시스 “Yellow Dream” 육성
한국육종학회지
2009 .01
Introduction to Colorimetric Analysis for Assessment of Carotenoid Pigments in Squash Germplasm
한국육종학회지
2012 .01
A New Hybrid Cymbidium ‘Yellow Bowl’ with Bright Yellow Flower and Medium Type
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
화형 화색이 우수한 노란 스탠다드 장미 ‘옐로우썬(Yellow Sun)’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
A New Hybrid Cymbidium ‘Sunny Yellow’ with Yellow Colored Flower and Small Type
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
Breeding of Yellow Spray Rose ’Yellow Pop’ with Crown Gall Resistance
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
A New Gerbera Variety ‘Yellow Wing’ : High-yielding Cultivar with Yellow and Spider type for Cut-flower
한국육종학회지
2008 .01
Determination of 4-Methylimidazole and 2-Acetyl-4(5)-tetrahydroxybutylimidazole in Caramel Color and Processed Foods by LC-MS/MS
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .12
Caramel화 반응속도 향상을 위한 반응조건의 영향
한국식품과학회지
1998 .08
Breeding of Yellow Colored Small Type Phalaenopsis ‘Yellow Scent’ with Fragrance
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Comparison of the Selected Nutritional Compounds in Premature-Green and Mature-Yellow Whole Wheat in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effect of Yellowing Times During Yellowing Stage on Physico-chemical Properties of Immature Tobacco Leaves in Bulk Curing
한국연초학회 학술발표회
1998 .01
A New Spray Chrysanthemum Cultivar, “Yellow PangPang” with Vigorous Pompon Type and Yellow Color for Cut Flower
한국육종학회지
2007 .01
Distinguishing Two Genetic Factors Controlling Yellow Fruit Color in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Distinguishing Two Genetic Factors that Control Yellow Fruit Color in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
0