지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
Abstract
서론
材料 및 方法
결과 및 고찰
요약
문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Physical and Microstructural Properties of Wheat Flour Extrudates as Affected by Vital Gluten Addition and Process Conditions
Food Science and Biotechnology
2003 .02
활성글루텐이 1차발효 후 냉동한 생지의 품질특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2005 .02
활성글루텐이 저항전분을 함유한 식빵의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2013 .01
Effect of Enzymatically Hydrolyzed Vital Wheat Gluten on Dough Mixing and the Backing Properties of Wheat Flour Frozen Dough
Food Science and Biotechnology
2006 .04
Effects of Hydroquinone on Wheat Gluten Extrusion
Food Science and Biotechnology
2000 .12
밀 알레르기 연구 동향
한국육종학회지
2017 .01
Antimicrobial Properties of Wheat Gluten-Chitosan Composite Film in Intermediate-Moisture Food Systems
Food Science and Biotechnology
2006 .02
Evaluation of Wheat Gluten and Modified Starches for Their Texture - modifying and Freeze - thaw Stabilizing Effects on Surimi Based - products
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .12
Effect of dietary gluten content on small intestinal inflammatory response of broiler chicks
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
소맥글루텐과 스팀 처리가 새우 사료의 수중 안정성에 미치는 효과
한국양식학회지
2004 .11
밀전분의 유리전이와 호화 및 노화에 대한 sucrose와 글루텐의 영향
한국식품과학회지
2004 .04
젓갈로부터 분리된 글루텐 분해능을 가지는 Weissella confusa 균주와 특성
Food Science and Preservation
2016 .12
Prediction of Bread-Making Properties Using Intrinsic Wheat Quality Characteristics
Food Science and Biotechnology
2001 .08
Optimal Condition for production of Lower Gluten Soy-meat and Its Quality Characteristics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Gum질, 지방질 및 활성 Gluten 첨가에 따른 쌀빵 특성 비교
한국식품과학회지
1997 .08
0