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Gluten-free 식품의 gluten 함량 측정을 위한 미량시험측정법 검정
Food Science and Preservation
2018 .04
Diversification of fermentation conditions to improve the quality of gluten-free sourdough
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Proteins on Quality Characteristics of Rice Based Gluten-Free Muffin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of dietary gluten content on small intestinal inflammatory response of broiler chicks
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
Characteristics of potential probiotic Weissella confusa MKHW1 and Weissella cibaria MKHW33
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis the Status about Lactose and Gluten Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Exploring alternatives to gluten to produce rolled noodles using rice flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
밀 알레르기 연구 동향
한국육종학회지
2017 .01
Quality characteristics of Back kimchi with different lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Interaction between egg white protein and starch and its regulatory mechanism on gluten-free food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Weissella 균주로부터 생산된 exopolysaccharide를 첨가한 죽의 점도 변화 및 식품 산업 적용 가능성
한국식품과학회지
2024 .08
Transcriptome-wide analysis reveals gluten-induced suppression of small intestine development in young chickens
한국축산학회지
2022 .07
글루텐-프리 식품의 현황과 전망
식품산업과 영양
2019 .12
테프(Eragrostis tef) 분말을 첨가하여 제조한 글루텐프리 면의 품질 특성과 검의 상관관계
한국식품영양학회지
2017 .10
Physicochemical and Sensory Characteristics of Gluten-Free Noodle Added with Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Gluten-Free 쌀빵의 제빵 특성에 대한 첨가 수분 온도 영향
한국식품영양학회지
2017 .12
실시간 정량 PCR을 통한 김치 유래 Weissella spp.에 의한 Listeria monocytogenes 생육 억제
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Effects of wheat gluten contents on texturization of meat analogues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
병아리콩과 옥수수전분을 이용한 글루텐-프리 루(gluten-free roux) 제품 및 활용 전략 개발
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Sargassum Fulvellum Inhibits gluten-induced oxidative stress in HaCaT cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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