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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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저장쌀이 즉석 쌀국수의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .09
아밀로오스 함량이 다른 국내산 쌀가루의 수분-열처리가 쌀국수 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2011 .11
파쇄미 쌀가루를 이용한 즉석 쌀국수의 품질특성
한국식품영양과학회지
2014 .08
Quality Characteristics of Rice Noodles by Manufacture Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
한국의 국수 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .03
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
제면 적성 시험을 위한 쌀국수 제조 방법
한국식품영양과학회지
2012 .12
Supplementations of Resistant Starches to Asian Noodles
Food Science and Biotechnology
2002 .08
발아현미 첨가에 따른 국수의 제조 특성과 GABA 함량 및 항산화 활성 변화
한국식품영양과학회지
2010 .02
마 분말이 첨가된 국수의 품질 특성
한국식품과학회지
2008 .10
시중 중화면 제조 기계를 이용한 국산 밀 품종의 중화면 면대 특성 및 식미 평가
한국육종학회지
2017 .01
Studies on the Rheological Property of Korean Noodles : Ⅰ. Viscoelastic Behavior of Wheat Flour Noodle and Wheat-Sweet Potato Starch Noodle
한국식품과학회지
1983 .06
Functional Characterization of Brown Rice Flour in an Extruded Noodle System
Applied Biological Chemistry
2014 .01
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
도정도에 따른 쌀가루 및 쌀국수의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .12
[S2-3] Noodles in Korean Food and Culture : Present and Future
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Utilization of brown rice flour as a functional ingredient in instant fried noodles
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Studies on the Rheological Properties of Korean Noodles : Ⅲ. Correlation between Mechanical Model Parameters and Sensory Quality of Noodles
한국식품과학회지
1983 .09
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