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이용수
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Results
요약
References
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Studies on the Rheological Property of Korean Noodles Ⅱ. Mechanical Model Parameters of Cooked and Stored Noodles
한국식품과학회지
1983 .09
Studies on the Rheological Property of Korean Noodles : Ⅰ. Viscoelastic Behavior of Wheat Flour Noodle and Wheat-Sweet Potato Starch Noodle
한국식품과학회지
1983 .06
한국의 국수 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .03
시판 쌀국수의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2010 .05
Supplementations of Resistant Starches to Asian Noodles
Food Science and Biotechnology
2002 .08
[S2-3] Noodles in Korean Food and Culture : Present and Future
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
시중 중화면 제조 기계를 이용한 국산 밀 품종의 중화면 면대 특성 및 식미 평가
한국육종학회지
2017 .01
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
Overview of Korean Noodle Industry
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Quality Characteristics of Rice Noodles by Manufacture Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
참취 추출물을 첨가한 국수의 품질 특성
Food Science and Preservation
2015 .06
동아즙을 첨가한 국수의 품질 특성
한국식품과학회지
2004 .10
Influence of Temperature on the Color Change of Noodle Dough Sheet
Food Science and Biotechnology
1998 .12
김분말을 이용한 국수의 제조 및 특성
한국식품과학회지
2000 .04
발아 보리 및 혼합 복합분을 이용한 국수의 특성
Food Science and Preservation
2011 .04
기능성 소재인 효소저항전분을 이용한 국수의 품질특성
한국식품과학회지
2000 .04
비트 건근 첨가에 따른 국수의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .02
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