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Distinguishing Two Genetic Factors that Control Yellow Fruit Color in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Carotenoids Profiling to Infer Genetic Determinants of Tomato Fruit Colors
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Inferring the Genetic Determinants of Fruit Colors in Tomato by Carotenoid Profiling
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Gene-based Markers Developed for Distinguishing Pink Tomato Fruits in Early Generation
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Assessment of Genetic Variations Underlying Anthocyanin Accumulation in Tomato Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Development of a set of SCAR Markers for Selecting Tomato Yellow Leaf Curl Virus Resistance Genes in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Molecular genetic approaches for enhancing stress tolerance and fruit quality of tomato
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
Molecular Markers for Selecting Diverse Disease Resistances in Tomato Breeding Programs
Plant Breeding and Biotechnology
2015 .01
Production System Effects on the Shelf-life Related Quality in Tomato Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
The Fusion Transcript of Phytoene Synthase 1 Controls Yellow Fruit in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Application of Chlorophyll Fluorescence Imaging for the Salt Stress Screening of Tomato Genetic Resources for Tomato Stock Selection
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of Pre-storage Short-term Exposure of High CO₂ Treatment on Fruit Quality of Tomato during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Comparison of Antioxidant Activities in Tomato Bagel and Tomato Cookie Added Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes in quality parameters of tomatoes during storage: a review
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
Genetic Mapping of green stripe in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
흑토마토 분말을 첨가한 냉동 쿠키의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2016 .02
A Standard Rose Cultivar ‘Yellow Eye’ with Tomato Type in Flower Shape and Yellow Colored Petals for Cut Flowers
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
The Fusion Transcript of Phytoene Synthase 1 Controls Yellow Fruit in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Overexpression of a Superactive SlSOS2 Mutant Significantly Improved Salt Tolerance by Accumulating Higher Na+ and K+ Contents in the Tomato Roots
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
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