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Abstract
1. Introduction
2. Experimental
3. Results and Discussion
Acknowledgement
References
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Role of Amino Acids in Production of D-amino Acid Oxidase
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2001 .09
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Nutrition Research and Practice
2009 .03
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2009 .03
Analysis of structural amino acid contents in chicken undergoing different cooking methods using automated amino acid analyzer
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
콩의 종류 및 조리방법에 따른 단백질·아미노산 함량 변화
한국식품조리과학회지
2016 .01
Prediction of Protein Secondary Structure Content Using Amino Acid Composition and Evolutionary Information
한국생물정보시스템생물학회 심포지엄
2004 .01
다소비 채소 및 과일의 식이섬유와 아미노산 조성 비교
한국식품조리과학회지
2014 .01
엽채류에 함유된 Amino acids에 관한 연구(제일보)
대한가정학회지
1969 .01
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한국식품조리과학회지
2000 .01
Free Amino Acids in Gut Contents
한국영양학회지
1968 .03
A COMPARATIVE STUDY OF FREE AMINO ACIDS IN HEALTHY AND VIRUS DISEASED CHINESE DATE TREE
식물학회지
1961 .01
GLC에 의한 버섯의 Amino Acid 定量
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1974 .12
생.건 참서대의 조리방법별 지방산과 유리아미노산 함량변화
한국식품조리과학회지
1998 .01
Degradation and Quantification of Amino Acid in Protein Analysis Using Isotope Dilution LC-MS/MS
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2010 .05
능이의 성분(成分)에 관한 연구(硏究)(제1보)(第1報)
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1983 .01
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한국진공학회 학술발표회초록집
2016 .08
Incorporation of Unnatural Amino Acids into Proteins in Escherichia coli and Their Applications
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Changes in Blood and Tissue Free Amino Acid Concentrations in Cats Adapted to Low-and High-protein Diets
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1995 .11
개구리 망막체와 수정체의 Amino 산 성분에 관한 연구
동물학회지
1959 .01
식품단백질 효소분해물의 제조 및 이화학적 특성
동아시아식생활학회지
2009 .02
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