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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
요약
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고기, 더 먹어야 할까? 덜 먹어야 할까?
축산식품과학과 산업
2016 .01
Processing of Korean Black Goat’s Meat to Remove Goaty Flavor
Food Science and Biotechnology
1993 .06
고기를 먹으며 '살뺀다'
육가공
1997 .01
한국토종닭의 3원 교배조합이 삼계탕용 계육의 지방산과 아미노산 함량에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2010 .11
일반 육계와 한국 토종닭의 정미인자 비교 분석
Food Science and Preservation
2012 .06
오리고기의 포장방법이 냉장저장 중 육색과 지방 산화에 미치는 영향
한국가금학회지
2006 .03
Meat Quality and Volatile Flavor Traits of Duroc, Berkshire and Yorksire Breeds
한국축산식품학회지
2011 .01
Effects of Intensive Alfalfa Feeding on Meat Quality and Fatty Acid Profile of Korean Native Black Goats
한국축산식품학회지
2018 .01
Meat-like Flavor 개발을 위한 당-아미노산 Model System에서의 Maillard 반응
한국식품과학회지
1997 .10
Porcine Fatty Acid Synthase Gene Polymorphisms Are Associated with Meat Quality and Fatty Acid Composition
한국축산식품학회지
2011 .01
Determination of Fatty Acid Composition and Total Trans Fatty Acids in Meat Products
Food Science and Biotechnology
2009 .04
An Evaluation of Meat Characteristics and Fatty acid Composition of Chicken and Duck Breast and Leg Meat
한국축산식품학회 학술발표초록집
2006 .01
인진쑥 첨가 비육돈의 식육 성분 조성 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2009 .01
Effect of Conjugated Linoleic Acid on Fatty Acid Composition and Lipid Oxidation of Pork Meat
한국축산식품학회 학술발표초록집
1999 .01
고기는 물의 과학이다
육가공
2002 .01
"흑염소 사양, 이것이 핵심(상)"
피드저널
2005 .01
거세시기에 따른 재래흑염소 육의 육질 및 관능적 특성
한국축산식품학회지
2010 .01
Effects of ω-3 Fatty Acid Supplementation in pigs
동물생명과학연구
2014 .06
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