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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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콩 발효식품으로부터 분리한 페놀물질획분의 성분분석과 항산화 작용 특성
한국식품영양과학회지
1997 .06
Responses of the phenolic compounds of Zea mays under heavy metal stress
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Phenolic acid가 Maillard 반응 모델액의 갈변억제에 미치는 영향
한국식품과학회지
2007 .02
Stability of phenolic acids and the effect on weed control activity
Applied Biological Chemistry
2015 .01
가자 항산화성 물질의 분리 및 확인
Applied Biological Chemistry
1993 .01
Antioxidative Activity of Phenolic Acids Isolated from Jindalrae Flower (Rhododendron mucronulatum Turzaninow)
Applied Biological Chemistry
1996 .01
밤 삽피의 페놀산 조성과 항산화 활성
Applied Biological Chemistry
2002 .01
재래식 메주 및 된장중의 항산화성 물질에 관한 연구 - 1. 메주 발효 및 된장숙성중의 지질산화와 갈변
한국식품영양과학회지
1991 .04
광나무 잎의 페놀성 화합물
한국식품영양과학회지
2006 .07
Changes in Phenolic Compounds (Isoflavones and Phenolic acids) and Antioxidant Properties in High-Protein Soybean (Glycine max L., cv. Saedanbaek) for Different Roasting Conditions
Applied Biological Chemistry
2013 .01
겨자(Brassica juncea) Methanol 추출물의 항산화 효과
경북대농학지
1989 .01
Simultaneous Determination of Benzoic Acid, Caffeic Acid and Chlorogenic Acid in Seeds of Eriobotrya japonica and their Antibacterial Effect
Journal of applied biological chemistry
2014 .01
인삼으로부터 분리된 페놀성 항산화 성분의 동정
Applied Biological Chemistry
1989 .01
제분 분획(Milling Fraction)을 달리한 쌀의 지방산 및 페놀산 함량 비교
한국식품영양과학회지
1996 .10
Evaluation of Potato Varieties with High Antioxidant Activities by Measuring Phenolic Acids in Different Tuber Parts
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .06
수용성 계에서 Phenolic Acid류와 인삼 추출물이 갖는 산화방지 효과
한국식품과학회지
1998 .04
Comparative study of the Structure and Antioxidant Activity of Protocatechuic Acid and Phenolic Acid Derivatives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Desorption of Food Related Phenolic Acids from Charcoal in Single Solute Model System
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .12
Anti-obese Activity of Ferulic acid, Syringic acid, and Vanillic Acid Treatment through Regulating 3T3-L1 Adipogenesis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
재래식 메주 및 된장의 향기성분
한국식품영양과학회지
1992 .11
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