지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
결론
문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effects of Drying Temperatures and Particle Size on Antioxidant Activities of Cherry Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Method of Fruiting on Quality of Cherry Tomato
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
칼라영상을 이용한 방울토마토 품질 인자 계측에 관한 연구
Korean Journal of Agricultural Science
2010 .09
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
EFFECT OF CONTINUOUS AND STEPWISE CHANGE IN DRYING TEMPERATURE ON DRYING CHARACTERISTICS AND PRODUCT QUALITY
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
Study of Dry Matter Distribution Pattern in Tomato Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Study of Dry Matter Distribution Pattern in Tomato Fruit
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
상토에서 점토광물 일라이트 (illite) 처리에 따른 방울토마토 생육 효과
한국토양비료학회지
2010 .06
Effect of Tomato Fermented Liquid Fertilizer Supply on Growth in Cherry Tomato in Organic Agriculture
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Effects of Drying Methods on Anthocyanin Contents of Colored Barley (Hordeum vulgare L.) cv. Boanchalbori
한국초지조사료학회지
2013 .01
Development and Analysis of Dry Forming System for Innovation of Papermaking Technology
한국펄프종이학회 기타 간행물
2006 .06
열풍건조 시의 건조 온도와 입경에 따른 콩(Glycine max)의 건조 특성
한국식품영양과학회지
2015 .11
온풍건조방법에 의한 마른 오징어의 품질특성
Food Science and Preservation
2005 .10
Effects of Drying Condition and Binding Agent on the Quality Characteristics of Ground Dried-Pork Meat Products
한국축산식품학회지
2015 .01
Effects of Different Drying Methods on Quality Traits of Hanwoo Beef Jerky from Low-Valued Cuts during Storage
한국축산식품학회지
2012 .01
Modeling for Vacuum Drying Characteristics of Onion Slices
Food Science and Biotechnology
2009 .10
Enhancement of Antioxidant Activity of Onion Powders by Browning during Drying Process
한국식품과학회지
2016 .02
방울토마토의 F₂, F₃ 세대 선발
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
건조방법에 따른 삼투처리 단호박의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2004 .11
0