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이용수
Ⅰ. Introduction
Ⅱ. Rice Mold Bran(Loogpang)
Ⅲ. Production Process of Traditional Sato
Ⅳ. Microbiology and Biochemistry during Fermentation of Sato
Ⅴ. References
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전통주의 품질 특성을 위한 휘발성 향기 성분 연구
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2012 .05
개량누룩을 이용한 전통주의 품질특성 ( Fermentation Characteristics of Traditional Alcoholic Beverages Brewed with Improved-Nuruk )
동아시아식생활학회지
1997 .10
한국 전통주의 문화
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2006 .11
주제강연 Ⅱ: 개량누룩을 이용한 전통주의 품질특성
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
1997 .09
Study on Microbial Risk Assessment of Non-Alcoholic beverage
한국분석과학회 학술대회
2009 .05
전통주 이용 실태 및 활성화 방안
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2005 .01
전통주에 대한 소비자의 이용 현황 및 요구도 분석
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2013 .11
Monitoring of Acetaldehyde in Alcoholic Beverages
한국분석과학회 학술대회
2013 .11
Current Research Trends on Fermentation Microorganisms in Alcoholic Beverage Industry
한국미생물학회 학술대회논문집
2008 .05
전통주의 양조 특성과 발전 방향
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2006 .11
태국 중부지방 전통주택의 의장적 특성에 관한 연구
한국주거학회 학술대회논문집
2011 .04
Determination of ethyl carbamate in fermented foods and alcoholic beverages
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2018 .05
청주 제조장치 개발에 관한 연구
한국지역사회생활과학회 학술대회 자료집
2012 .10
전통주의 항치매 활성과 심혈관질환 활성 및 항산화 활성 탐색
한국미생물·생명공학회지
2008 .01
Change of Organic Acid Amounts in Phellinus mycelia-fermented Alcoholic Beverage over Two-Month Period
한국생명과학회 심포지움
2006 .09
Method Validation for determination of ethylcarbamate in alcoholic beverages by GC-MS
한국분석과학회 학술대회
2012 .11
Improvement of analytical method of total acidity for vinegars, alcoholic beverages, and rectified spirits
한국분석과학회 학술대회
2016 .11
Quantification of Organic Acids in Phellinus mycelia-fermented Alcoholic Beverage
한국생명과학회 심포지움
2006 .04
국순당과 전통주 계승
한국식생활문화학회 학술대회
2008 .01
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