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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
참고문헌
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The Effect of Thawing Rate on the Physicochemical Properties of Frozen Ostrich Meat
Food Science and Biotechnology
2005 .10
타조 도축 공정에 따른 도체 특성 변화 및 부위에 따른 타조육의 물리적 특성에 관한 연구
한국가금학회지
2008 .07
부위에 따른 타조육의 근절 길이 및 연도 비교에 관한 연구
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2006 .11
Anti-inflammatory Effect of the Ostrich Extract Combined with Korean Herbal Medicine(Ⅱ)
Food Science and Biotechnology
2004 .08
급이사료의 종류와 냉동저장이 타조육단백질의 기능성에 미치는 영향에 관한 연구
한국축산식품학회지
2000 .01
Mineral Contents and Anti-inflammatory Effect of Ostrich Extract Combined with Korean Herb Medicine
Food Science and Biotechnology
2003 .12
저장기간에 따른 퍼짐형 간 소시지의 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2003 .01
우리 나라 농장 사육 타조 알의 난질 조사
Korean Journal of Agricultural Science
2002 .06
돈육의 사후 24시간 pH 수준에 따른 육질 특성
한국축산학회지
2002 .01
Developmental Competence of Oocytes Collected from Individual Ovaries of Slaughtered Korean Native Cattle with Grade of Meat Quality and Meat Yield
한국수정란이식학회지
2008 .01
Multiplex PCR for simultaneous identification of turkey, ostrich, chicken, and duck
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Slaughter practices of different faiths in different countries
한국축산학회지
2019 .01
세가지 도축 종료 시점을 공변량으로 하는 한우 도체형질에 대한 유전능력 분석모형
한국축산학회지
2005 .01
Objective and Subjective Quality Characteristics of Pork Longissimus Muscle as a Function of the Ultimate pH
한국축산식품학회지
2009 .01
Analysis of the influence of sex, slaughter season, and feeding system on carcass traits in Hanwoo
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .09
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