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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
참고문헌
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타조 도축 공정에 따른 도체 온도와 pH 변화 및 지육률 산출
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2006 .11
타조 도축 공정에 따른 도체 특성 변화 및 부위에 따른 타조육의 물리적 특성에 관한 연구
한국가금학회지
2008 .07
급이사료의 종류와 냉동저장이 타조육단백질의 기능성에 미치는 영향에 관한 연구
한국축산식품학회지
2000 .01
The Effect of Thawing Rate on the Physicochemical Properties of Frozen Ostrich Meat
Food Science and Biotechnology
2005 .10
Anti-inflammatory Effect of the Ostrich Extract Combined with Korean Herbal Medicine(Ⅱ)
Food Science and Biotechnology
2004 .08
Mineral Contents and Anti-inflammatory Effect of Ostrich Extract Combined with Korean Herb Medicine
Food Science and Biotechnology
2003 .12
The Effects of Hot- and Cold-boning on Sarcomere Shortening, Water-holding Capacity and Protein Solubility in Porcine Longissimus Muscle
한국축산식품학회 학술발표초록집
2000 .01
Comparison of Physicochemical Characteristics of Hot-boned Chicken Breast and Leg Muscles during Storage at 20℃
한국축산식품학회지
2011 .01
Histochemical Characteristics in Relation to Meat Quality Traits of Eight Major Muscles from Hanwoo Steers
한국축산식품학회지
2017 .01
저장기간에 따른 퍼짐형 간 소시지의 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2003 .01
사후 도체처리가 돈육 등심근의 근절길이와 육즙감량 및 단백질 용해성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2001 .01
Study on Textural Properties of Commercial Meat Analog Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
쑥의 급여가 계육의 이화학적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2002 .01
Comparison of Blood Loss and Meat Quality Characteristics in Korean Black Goat Subjected to Head-Only Electrical Stunning or without Stunning
한국축산식품학회지
2018 .01
Ultrastructural Changes and Shear Force of Duck Meat during Aging at 0℃
한국축산식품학회지
2012 .01
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