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이용수
2004
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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2004 .08
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The Effect of Thawing Rate on the Physicochemical Properties of Frozen Ostrich Meat
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2005 .10
급이사료의 종류와 냉동저장이 타조육단백질의 기능성에 미치는 영향에 관한 연구
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2000 .01
[P8-122] Anti-inflammatory Effect of MEHS, an Ethanol Extract from herbs, on Lipopolysaccharide-induced Inflammatory Responses in Murine Macrophages
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2010 .10
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2018 .10
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2012 .10
부위에 따른 타조육의 근절 길이 및 연도 비교에 관한 연구
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한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2001 .01
Antioxidant and Anti-inflammatory Activities of Mushroom Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P8-147] Anti-inflammatory Activities of the Extracts from Korean Traditional Medicinal Prescriptions
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2009 .11
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Wild-Plants Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Anti-oxidant and Anti-inflammatory Effect of Herbal Extracts by Extraction solvent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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