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Effect of Exposed Length of Rootstocks on the Occurrence of Bitter Pit and Tree Vigor of ‘Gamhong’/M.26 Apple Cultivar
한국토양비료학회지
2016 .10
굴껍질 시비수준이 사과 고두병 발생에 미치는 영향
한국토양비료학회지
2010 .10
사과 苦痘病 發生과 無機成分, 品種 및 臺木의 關係 : 2. 사과 臺木, 品種 및 果實 部位別 無機成分 含量과 苦痘病 發生
한국원예학회 학술발표요지
1991 .04
사과 苦痘病 發生과 無機成分, 品種 및 臺木의 關係 : 3. 窒素形態 및 칼슘水準을 달리한 水耕栽培에 있어서의 苦痘病 發生
한국원예학회 학술발표요지
1991 .04
‘양광’ 사과의 고두병 발생 경감
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
Umami-Bitter Taste Interactions in Bitter Taste Receptor-Expressing Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
사과 苦痘病 發生과 無機成分, 品種 및 臺木의 關係 : Ⅰ. 사과 Pit의 形態 및 解剖學的 特性
한국원예학회 학술발표요지
1991 .04
Measurement of Surface Activity and Sensory Evaluation of Bitter Substances
Food Science and Biotechnology
1997 .06
Pre-Processing and Manufacturing Process for the Improvement of the Bitter Taste of Bitter Gourd Tea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
혈당조절기능 물질 함량이 높은 여주 유전자원 선발
한국육종학회지
2013 .01
저사저수구(貯砂貯水溝)의 유토저지효과(流土沮止?果)에 관(關)한 연구(硏究)
한국산림과학회지
1976 .01
Production Characteristics of Bitter Gourd Varieties Planted in April
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Association of PIT1 polymorphisms with growth traits in Korean native chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2016 .11
착과위치와 칼슘처리가 ‘감홍’ 사과의 고두병 발생 및 칼슘함량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
한약재 추출물에 대한 전혈응집억제 효능 검색
Applied Biological Chemistry
2007 .01
The Butanol Fraction of Bitter Melon (Momordica charantia) Scavenges Free Radicals and Attenuates Oxidative Stress
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .03
Effect of Storage Temperature on Pollen Germination of Bitter Gourd
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
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