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Umami-Bitter Taste Interactions in Bitter Taste Receptor-Expressing Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Measurement of Surface Activity and Sensory Evaluation of Bitter Substances
Food Science and Biotechnology
1997 .06
Mg²⁺ 鹽에 의한 사과 苦痘病 發生 豫測 및 그 防止法
한국원예학회 학술발표요지
1996 .05
Pre-Processing and Manufacturing Process for the Improvement of the Bitter Taste of Bitter Gourd Tea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Production Characteristics of Bitter Gourd Varieties Planted in April
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
국산 한약재 추출물로 재배한 콩나물의 생육특성
Food Science and Preservation
2002 .06
혈당조절기능 물질 함량이 높은 여주 유전자원 선발
한국육종학회지
2013 .01
쓴 맛 물질의 표면 장력과 쓴 맛의 상관 관계
한국식품과학회지
1995 .10
당뇨 마우스에서 여주발효추출물의 혈당 강하 효능
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
Effect of Storage Temperature on Pollen Germination of Bitter Gourd
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Effect of Exposed Length of Rootstocks on the Occurrence of Bitter Pit and Tree Vigor of ‘Gamhong’/M.26 Apple Cultivar
한국토양비료학회지
2016 .10
한약재 물 추출물 첨가에 의한 양념우육의 저장성 및 품질 증진 효과
한국식품영양과학회지
2005 .01
Enhances Effect Antioxidant Activities of Bitter Melon Pickle According to Corn Silk Extract Addition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
The Butanol Fraction of Bitter Melon (Momordica charantia) Scavenges Free Radicals and Attenuates Oxidative Stress
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .03
고미성분 제거를 위한 복합효소처리 후 유자의 이화학적 및 관능적 특성
Food Science and Preservation
2004 .03
Antioxidant and Inflammation Toxic Effect of Medicinal Herb Extracted with Different Contents
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
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