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복분자 배수성 육종체계 개발
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
복분자 딸기의 생리활성
한국식품과학회지
2001 .08
[P10-224] 복분자(Rubus coreanus Miquel) 추출물이 MC3T3-E1 조골세포의 활성과 분화에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
냉동 저장 중 복분자딸기(Rubus coreanus Miq.)의 품질 변화
Food Science and Preservation
2009 .10
Comparison of the Biological Activities Effects of the Extracts from Rubus Coreanus Miquel of Korean and Chinese
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
복분자 부산물(박) 색소의 추출조건 모니터링
Food Science and Preservation
2009 .06
복분자를 첨가한 초콜릿의 최적 배합비
한국식품영양과학회지
2007 .09
복분자 수령별 토양 특성
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2010 .05
Molecular Differentiation of Bokbonja (Rubus coreanus), Rubus Species and Their Mistaken Identity, Usage in Korean Local Markets
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Anticancer and antiinflammatory effects of Rubus coreanus Miquel bamboo salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P8-200] Effect of Phenolics of Rubus coreanus Miquel on Neuro-protection of PC-12 Cells under Oxidative Stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
복분자 열매의 색 특성 및 기능성 평가
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Quality changes in Ripened Rubus coreanus Miquel during frozen storage with immersion freezing method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Anti-Obesity Effect of Organic Solvent Fractions obtained from Korean Unripe Rubus coreanus Miquel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Rubus Coreanus Miquel Improves Scopolamine-Induced Memory Impairment in ICR Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Standardization & Clinical Study of unripe Rubus coreanus Miquel for Weighting Loss Functional Health Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
복분자(Rubus coreanus Miquel) 와인의 에틸아세테이트층으로부터 저분자 페놀성 항산화 화합물의 단리ㆍ동정
한국식품과학회지
2008 .04
Antitumorigenic and Antimetastatic Effects of Rubus coreanus Miquel on Prostate Cancer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
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