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이용수
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한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
7. 柑橘葉의 耐凍性 및 無機成分 含量의 季節的 変化
한국원예학회 학술발표요지
1988 .07
식품의 동결중에 생성되는 빙결정에 미치는 동결조건의 영향
한국식품영양과학회지
1992 .05
냉동 조건에 따른 양파의 이화학적 특성 및 영양성분 변화
한국식품영양과학회지
2014 .07
Seasonal Fluctuation of Freezing Tolerance and Soluble Sugar Content in Three Sweet Persimmon Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Monitoring of Chlorophyll Fluorescence Parameters for the Assessment of Water Stress Level in Tomato Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Induced freezing tolerance and free amino acids perturbation of spinach by exogenous proline
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
강원지역의 2010년 복숭아 동해
한국농림기상학회지
2010 .01
Distribution of Chlorophyll Fluorescence Parameter Fv/Fm within Individual Plants under Various Stress Conditions
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Freezing and Fermentation Curves of the Dough Frozen at the Different Freezing Condition
Food Science and Biotechnology
2002 .04
Freezing Tolerance of Three Persimmon Cultivars under Field Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
사과나무의 내한성(耐寒性)
한국산림과학회지
1975 .01
Response of Tomato Seedlings in Chlorophyll Fluorescence Parameters to Salt Stresses
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Effects of Pressure-shift Freezing on the Structural and Physical Properties of Gelatin Hydrogel Matrices
한국축산식품학회지
2014 .01
Differences in Sugar, Starch, and Proline Content of Peach Trees at Freezing Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
보조기층재의 입도에 따른 물리적 특성 및 동상 특성
한국농공학회논문집
2012 .01
국내산 농산물의 과냉각 및 동결점 분석
Food Science and Preservation
2016 .06
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