지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2007
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Comparision of the Content of Total Phenolics, Antioxidant Activity and Several Quality Characteristics in ‘Niitaka’ Pear ( Pyrus pyrifolia) from Organic and Conventional Productions
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Total Polyphenol Content and Antioxidant Activity of Organic Versus Conventional Fruit in 'Niitaka' Pear
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Calcium Deficiency in Fruit Increases the Incidence of Pithiness in Japanese Pear (Pyrus Pyrifolia Nakai cv. Niitaka)
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
Leaf Analysis and Changes in Leaf Mineral Content of Pyrus Pyrifolia
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
‘Sooyoung’: a Mid-season pear (pyrus Pyrifolia Nakai) Cultivar with High Soluble Solids and Medium Size
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
배 ‘신고’의 바람들이과 발생에 미치는 봉지 종류의 효과
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
배과실의 저장 중 세포벽의 조성변화에 관하여
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
상대습도가 황금배(Pyrus Pyrifolia Nakai cv.) 동녹발생에 미치는 영향
생물환경조절학회지
2002 .03
배 품종별 액화아 분화 특성
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
유기농과 관행재배 된 배의 과실품질과 페놀함량 및 항산화 활성 비교
Food Science and Preservation
2010 .04
Factors of Floral Bud Death Occurred in Niitaka Pear (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Paper Material Affects Microclimate inside the Bag and Fruit Quality in ‘Niitaka’ Pear (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Standardization ‘Niitaka’ (Pyrus pyrifolia Nakai) Pear Fruit Shape for Better Commercialization
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Comparative Studies on Training Methods for Asian Pear (Pyrus pyrifolia cv. Niitaka) Orchards
한국원예학회 학술발표요지
2003 .05
Effect of Nano-silver Coated Pear Bag on the Quality of ‘Niitaka’ Pears
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Antioxidant Activities of Methanol Extracts and Phenolic Compounds in Asian Pear at Different Stages of Maturity
Food Science and Biotechnology
2006 .02
천연추출물 처리가 배 병해방제에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
유기농재배가 배 ‘신고’ 과실의 총 페놀화합물 함량 및 항산화활성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
친환경농법이 ‘신고’ 배나무 잎 특성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
Determination of Functional Compounds and Physiological Activity in Fruit of Pear (Pyrus spp.)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
0