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Anthocyanin and carotenoid contents in different cultivars of chrysanthemum(Dendranthema grandiflorum Ramat.) flower
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
도입(導入) 감미종(甘味種) 고추의 특성(特性)
경북대농학지
1989 .01
황색고구마의 Carotenoid 색소 함량
한국식품과학회지
1997 .04
한국산 감귤의 Carotenoid계 색소
한국식품과학회지
1995 .12
Bioactive Compounds, Antioxidant Activity and Inhibition of Key Enzymes Relevant to Alzheimer’s Disease from Sweet Pepper (Capsicum annuum) Extracts
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
酵母의 Carotenoids (Yeast Carotenoids)
한국식품과학회지
1971 .08
Antioxidant Enzymes Assay by Fruit Ripening Stage in Chili (Capsicum annuum L.) Inbred Lines with Different Carotenoids Contents
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
자색고구마 Anthocyanin 색소의 가열에 대한 속도론적 연구
한국식품과학회지
1997 .06
Candidate Gene Analysis of Carotenoids Synthesis in Capsicum
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Histological Investigation of Ca-Deficiency of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Susceptibility of Sweet and Hot Pepper (Capsicum annuum L.) Fruits to Chilling Injury during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
Improving Yield Gap of Sweet Pepper (Capsicum annuum) between The Netherlands and Korea
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
색소원에 따른 Anthocyanin 색소의 특성
Food Science and Preservation
2000 .09
재래종(在來種)갓의 Anthocyanin 색소(色素)에 관(關)한 연구(硏究) -[제2보(第二報)] Anthocyanin의 정량(定量)-
Applied Biological Chemistry
1979 .01
폐기 감 과피를 이용한 Carotenoids 색소의 추출
Food Science and Preservation
2001 .12
Effect of Planting Distance of One Stem Training Method Cultivation on Growth and Yield of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
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