지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Postharvest Physiology of Persimmon Fruit
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .12
Postharvest Physiology of Persimmon Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
[S16-1] Zinc
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Aril Paleness, New Physiological Disorder in Pomegranate Fruit (Punica granatum) : Physical and Chemical Changes during Exposure of Fruit Disorder
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .08
Development of Postharvest Standard Manual for Major Fruit in Korea
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effect on Fruit Setting and Damage of Fruit Tree by Strong Wind
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Postharvest Handling of Passion Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Interrelations among Crop Load, Fruit Quality, Shoot Growth, and Leaf Mineral Nutrients in Dense-Planting ‘Fuji’/M.26/Seedling Apple Trees with High Productivity
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2005 .06
파프리카 생리장해과의 수확후 생리와 품질 비교
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Changes in Fruit Quality and Cell Wall Polysaccharides during Maturation and Ripening in Asian Pears
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Present Status and Prospect of Fruit Production and Postharvest Research in China
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
Role of Secondary-lateral Branch Leaves as a Source of Assimilates for Watermelon Fruit during Fruit Ripening Period
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
온도 및 CO<sub>2</sub> 상승이 고추의 생육 및 과실품질에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2016 .01
Lycopene : Biochemistry and Functionality
Food Science and Biotechnology
2002 .10
Leaf and Fruit Mineral Composition and Quality in Relation to Production of Malformed Strawberry Fruits
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .10
과수 수확후관리 연구 동향 및 미래전략
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
0