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이용수
2002
Abstract
Introduction
Material and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
Literature Cited
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Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Effect of Sugar and Concentrations on Sugar and Acid Accumulation in the Citrus Juice Sacs Cultured in vitro
한국원예학회 학술발표요지
2003 .05
Sugar, Organic Acid Contents and Partition Pattern of Sucrose in Different Portions of Maturing 'Shiranuhi' Mandarin Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Comparison of the Effects of Blending and Juicing on the Phytochemicals Contents and Antioxidant Capacity of Typical Korean Kernel Fruit Juices
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
Orange Sac 1차 가공품의 조직연화에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1998 .09
High Temperature during Summer Lowers Sugar Concentration in Fruit Juice of Satsuma Mandarin
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Sugar and Acid Contents in Different Portions of ‘Shiranuhi’ Mandarin Fruit as Affected by Water Stress
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2008 .08
시판 과일주스의 이화학적 특성 및 기능성 비교
Food Science and Preservation
2012 .10
Continuous High Pressure Carbon Dioxide Processing of Mandarin Juice
Food Science and Biotechnology
2006 .02
추황배 청징배즙의 제조 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2013 .10
Effect of Low Temperature Treatment on Fruit Characteristic, Antioxidant Activity, and Amino Acid in ‘Shiranuhi’ Mandarin
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
감귤 과즙중의 유리당 및 구연산 함량
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
溫州밀감 sac의 貯藏中 變化
한국식품영양과학회지
1987 .08
채소 모재료의 종류, 수확시기별, 부위별 혼합비율, 저장조건 및 생산회사에 따른 녹즙의 ${NO_3}^-$ 함량차이
한국유기농업학회지
1998 .01
Effects of Processing Conditions on Some Characteristics of Dongchimi Juice
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
Effect of Organic Acids on the Sugar Composition of Sucrose Candies
Food Science and Biotechnology
1998 .06
저장온도에 따른 바나나의 유리당과 유기산
Applied Biological Chemistry
1995 .01
온주밀감 과실 크기 분포에 따른 과즙 내 당도 및 산함량 특성
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
추출 방법에 따른 포도 추출액의 품질 특성과 항산화 활성
Food Science and Preservation
2013 .12
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