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The Effect of Grinding at Various Vacuum Levels on the Color, Phenolics, and Antioxidant Properties of Apple
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Combined Effects of 1-MCP Treatment and MA Packaging on Quality of Stored Apples
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Comparison of Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Small Berry Fruits Produced in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Activities of Methanol Extracts and Phenolic Compounds in Asian Pear at Different Stages of Maturity
Food Science and Biotechnology
2006 .02
Influence of High Hydrostatic Pressure Phenolic Compounds and Antioxidant Activities of Aged ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant activities of apple extracts at various condition from different origins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Effect of Postharvest 1-MCP Treatment on Phenolic Compounds and Glucosinolate Contents in Kimchi Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Responses of Early-Season Apple Cultivars, ‘Seokwang’ and ‘Sunhong’, to 1-MCP Treatment and Storage Temperatures
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
1-MCP 처리가 ‘썸머킹’ 사과의 저장성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
1-MCP 처리가 사과 ‘감홍’의 저장성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Antioxidant Activities and Total Phenolics of Ethanol Extracts from Several Edible Mushrooms Produced in Korea
Food Science and Biotechnology
2005 .10
Antioxidant Activity of Fruits Produced in Taiwan
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
사과 ‘후지’ 장기저장을 위한 1-MCP와 MAP 복합 처리 효과
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Antioxidative Activities of Korean Apple Polyphenols
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .12
Variance of Photosynthetic Reaction by Daily Temperature Range at Late Growth Stage for ‘Fuji’/M.9 Apples
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Effects of 1-MCP and Ethylene Treatments on ‘Fuji’ Apples at Room Temperature
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of 1-MCP on Storage Life and Fruit Qualities by Treatment of Attached Apple Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Screening Methods to Measure Antioxidant Activities of Phenolic Compound Extracts from Some Varieties of Thai Eggplants
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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