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Field Performance of Seed Garlics on Some Cultivars Collected from the Different Growing Regions
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
마늘 모형을 이용한 마늘 생산 예측
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Molecular Marker Development for Breeding Cultivar Discrimination in Garlic
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Evaluation of Antioxidants and Antioxidant Activity in Various Garlic Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Development of semi-dried garlic of promotion of consumption of Korean garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison between the antioxidant properties of environment-friendly agro-produce and processed food
한국유기농업학회 학술발표대회 논문집
2009 .01
Garlic and Cancer Prevention
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .06
Effect of Herbicide Treatment on Growth of Garlic Cultivar Namdo
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Physicochemical and antioxidant properties of garlic (A. sativum) prepared by different heat treatment conditions
한국식품과학회지
2019 .10
Breeding New Cultivar ‘Chungsan’ of Garlic
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Variation in Phytonutrients and Antioxidant Activity in Garlic Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Effect of Garlic and Aged Black Garlic on Hyperglycemia and Dyslipidemia in Animal Model of Type 2 Diabetes Mellitus
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
[P2-54] Nutrients of Different Garlic Species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Accumulation of Allicin in Different Tissues of Garlic Cultivars at Various Developmental Stages
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Vitamin C, Free Sugars, Total Phenol Content, and Antioxidant Activity in Garlic Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
주아이용 한지형마늘 생산시 통마늘 적정크기
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
가임마늘을 이용한 마늘 품종 개발
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
마늘의 기능성 품질과 토양 성분 간의 관계
한국식품과학회지
2008 .02
Optimization Mixing Ratio for improving antioxidant activity in the mixture of Aged-Garlic, Garlic, and Pine needle
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physiological and Cultural Characteristics of Leuconostocs Isolated from Garlic
Food Science and Biotechnology
2003 .10
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