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Impact of Modified Atmosphere Packaging (MAP) on the Quality and Antioxidant Capacity of Salad-Cut Mixes of Leafy Vegetables: the Use Conversion from‘Ssam’to Salad
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Key Physiological Aspects of Fresh-Cut Fruits and Vegetables, and their Consequences for Product Quality and Shelf-Life
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
PMP 모델을 활용한 시판 Salad의 Short-term Temperature Abuse 시 미생물학적 유통기한 예측에의 적용성 검토
Food Science and Preservation
2012 .10
신선편의식품 포장기술
식품과학과 산업
2017 .06
엑스선 조사처리된 신선편의 채소류의 미생물학적, 이화학적, 관능적 품질 평가
Food Science and Preservation
2017 .02
신선편의식품의 미생물안전성
Safe Food
2013 .01
Quality Maintenance of Fresh-cut Fruits and Vegetables
Food Science and Biotechnology
1997 .12
International Classification of Leafy Vegetables for the Crop Grouping
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2011 .04
Antioxidant Activity of Salad Vegetables Grown in Korea
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .12
Fresh-Cut Produce: Improving Postharvest Critical Points to Meet Consumer Expectations
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
새싹채소 및 쌈채소의 선호도 및 소비실태
Food Science and Preservation
2012 .10
양파의 원료특성이 신선편이 가공 후 품질과 shelf-life에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
신선편이 감자의 유통형태별 품질특성 및 Shelf-life 설정 연구
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
쌈 채소류의 MA active 포장이 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
Contamination patterns and molecular typing of Bacillus cereus in fresh-cut vegetable salad processing
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Influence of Pre-harvest Conditions and Practices on Quality and Shelf Life of Fresh-cut Products
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
학교 급식용 친환경 및 일반농법 채소류의 미생물적 품질 비교
대한영양사협회 학술지
2010 .01
Shelf Life Extension of Korean Fresh Pasta by Modified Atmosphere Packaging
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .12
Effect of Rare Metals on Uptake Characteristics and Growth Response of Leafy Vegetables
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Changes of Nutritional Composition in Several Leafy Vegetables by Blanching Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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