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코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
International Classification of Leafy Vegetables for the Crop Grouping
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2011 .04
새싹채소 및 쌈채소의 선호도 및 소비실태
Food Science and Preservation
2012 .10
Vegetable Production in China
한국원예학회 기타 간행물
1993 .05
The Japanese Vegetable Industry
한국원예학회 기타 간행물
1993 .05
Baby Vegetable의 재배적인 방법을 통한 기능성 증진
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Vegetable Production and Seed Industry in China
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .06
채소 품종육종 과거 현재 미래
한국육종학회지
2020 .01
Effect of Rare Metals on Uptake Characteristics and Growth Response of Leafy Vegetables
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
광주지역 유통 채소류의 Bacillus cereus 오염실태 및 독소 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
[P1-10] Effect of Leafy Vegetables on the Pork Protein Digestibility
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Survey of Heavy Metal Contents of Some Leafy Vegetables by Washing Procedures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
유아의 채소섭취행동 강화를 위한 채소노출 및 채소놀이 영양교육 프로그램의 효과
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Characteristic of Pesticide Residues in Some Leafy Vegetables at the Whole Market in Gyeonggi-do from 2009 to 2013
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Capacities of Leafy Vegetables as Affected by Fertilization, Cultivation Environment, and Growth Stage
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Regulation of the Growth of Leafy Vegetable Seedlings by Short-term Light Irradiations
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Comparison of the Microbiological Qualities of Environmentally Friendly and Conventional Vegetables Sold at Retail Markets in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Changes of Nutritional Composition in Several Leafy Vegetables by Blanching Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Concentration Processes in the German Vegetable-growing Sector and the Meaning of Business Networks
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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