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이용수
Abstract
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MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
CONCLUSIONS
ACKNOWLEDGEMENTS
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The Effect of Modified Atmosphere Packaging (MAP) on Shelf Life and Quality Attributes of “Malas e Torsh” Pomegranate Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Designing Modified atmosphere Packaging for Fresh Produce
Food Science and Preservation
1994 .12
Effects of Film Materials, Vacuum Packaging and Shelf Temperature on the Quality of Peeled Lance Asia Bell Roots
Food Science and Biotechnology
2001 .06
Microbial and Nutritional Quality of Extended Shelf Life (ESL) Milk
Food Science and Biotechnology
2005 .12
Rice Pasta Formulation for a Conventional Pasta Manufacturing Process : A Response Surface Methodology Study
Food Science and Biotechnology
2004 .04
포장재가 식용유의 Shelf-life에 미치는 영향
한국식품과학회지
1988 .08
기능성 음료의 유통기간 예측
Food Science and Preservation
2006 .04
신선편이 감자의 유통형태별 품질특성 및 Shelf-life 설정 연구
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
포장방법에 따른 전통 양념갈비의 품질 및 저장성 개선에 관한 연구
한국식품과학회지
2002 .10
Long Shelf-life 특성검정을 위한 기준 확립
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
Multiple combination of slightly acidic electrolyzed water with chemical and physical treatment to improve the microbial quality and extend shelf life of fresh fruits during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
신선편의식품 포장기술
식품과학과 산업
2017 .06
양파의 원료특성이 신선편이 가공 후 품질과 shelf-life에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Shelf-Life of Fresh Orange Juice in Plastic Bottle : Microbial and Sensory Aspects
Food Science and Biotechnology
2004 .02
Effects of Modified Atmosphere Packaging with Aqueous Chlorine Dioxide Treatment on the Quality and Shelf-life of Tomato (Lycopersicon esculentum Mill) during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
환경기체조절포장에 의한 참가자미 반건품(半乾品)의 Shelf-Life 연장
한국식품과학회지
1999 .06
Extension of Shelf-life of the Low-salted Myungran Jeot-gal(Soused Roe of Alaska Pollack) Packaged under Modified Atmosphere
Food Science and Biotechnology
2002 .08
Changes in Quality and Shelf-life of Mixed Fresh-cut Leafy Vegetable Salads Using Different Material Portion and Packaging Film
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
신선식품에 대한 Modified Atmospher e Packaging (MAP) 기술의 적용 현황
식품산업과 영양
2018 .06
식품의 선도 유지를 위한 액티브 포장 연구 고찰 기능성 방출 조절 포장 중심
식품과학과 산업
2017 .06
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