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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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2004 .02
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1995 .10
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2001 .12
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2016 .10
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2014 .10
Microbial and Nutritional Quality of Extended Shelf Life (ESL) Milk
Food Science and Biotechnology
2005 .12
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2006 .08
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2012 .10
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2010 .05
기능성 음료의 유통기간 예측
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2006 .04
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2016 .10
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2006 .08
High Pressure Inactivation Kinetics of Salmonella enterica and Listeria monocytogenes in Milk, Orange Juice, and Tomato Juice
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2009 .08
2-AF에 의해 유발된 미생물 변이원성에 미치는 들미나리즙의 돌연변이 억제작용
한국식품위생안전성학회지
1993 .01
Microbial Characteristics of Expired Shelf-life of Packaged Tofu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
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