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Effects of Physicochemical Characteristics of Adzuki Bean and Adzuki Bean Tea According to Variety and Roasting Times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quality Characteristics of Korean Adzuki Bean (Vigna angularis) Paste according to Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Adzuki Beans Sediment on the Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Compounds and Radical Scavenging Activity according to Variety in Adzuki Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Change of Antioxidant Compounds and Antioxidant Activity of Adzuki Bean by Drainage Methods in Poorly Drained Sloping Paddy Field
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Antioxidant Activity in Differently Colored Adzuki Bean Varieties and Metabolic Profile after Thermal Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Influence of Ethanol Extract of Adzuki Beans (Vigna angularis var. nipponensis) on the Mouse Preadipocyte Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
팥 품종별 볶음시간에 따른 팥과 팥차의 이화학적 특성 및 항산화활성의 변화
한국식품과학회지
2013 .06
Black Adzuki Beans (Vigna angularis) Supplementation Modulates Blood Flow in High Fat Diet Fed Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality and Antioxidant Characteristics of Adzuki Bean Fermented Beverages on the Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Health Functions of Adzuki Bean Extract With Special Reference to Lipid Metabolism and Antioxidant Potential
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
소화 효소 저항성을 지니는 팥 단백질의 성질 규명
경북대농학지
2014 .01
Drought Effects on Early Development on Soybean and Adzuki Bean Root Morphologic Properties
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2019 .08
Phenolic Contents and Antioxidant Capacities of New Adzuki Bean (Vigna angularis L.) Cultivar‘Hongda’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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