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ABSTRACT
서론
연구방법 및 내용
결과 및 고찰
요약 및 결론
Literature cited
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성장기 암컷 쥐에서 콩 단백질과 Isoflavones가 골 대사에 미치는 영향
한국영양학회지
2003 .07
콩단백질이 성장기 수컷흰쥐에서 골함량과 골밀도에 미치는 영향
한국영양학회지
2002 .05
콩단백질과 이소플라본이 성장기 암컷 쥐의 골밀도에 미치는 영향
한국영양학회지
2003 .05
성장기 수컷 흰쥐에서 Isoflavones의 첨가가 골밀도 및 골함량에 미치는 영향
한국영양학회지
2005 .06
Effects of Dietary Soy Protein and Soy Isoflavones on Cerebral Infarction Size and Antioxidant Enzyme Activities in a Rat Focal Ischemia Model
Nutritional Sciences
2006 .11
Effects of Soy Isoflavones on Lipid Profiles and Hepatic LDL Receptor mRNA Level in Growing Female Rats
Nutritional Sciences
2006 .05
고지방 섭취 흰쥐에서 대두 이소플라본 섭취가 혈액 내 Nitrite 함량과 항산화 효소 활성에 미치는 영향
한국영양학회지
2005 .03
액상대두유 섭취가 영아의 성장ㆍ발달과 혈액 및 뇨 중 Isoflavone 농도에 미치는 영향
한국영양학회지
2003 .10
이소플라본 섭취수준이 성장기 암컷 쥐의 골대사지표 및 골대사관련호르몬에 미치는 영향
한국영양학회지
2008 .04
성장기 쥐에서 이소플라본 첨가수준이 골밀도 및 골함량에 미치는 영향
과학논집
2005 .12
Effects of Soy Isoflavone Intake on Urinary and Fecal Isoflavone Excretion in Rats
Nutritional Sciences
2004 .02
Effects of The Soy Protein Level on Plasma Glucose, Lipids, and Hormones in Streptozotocin-Diabetic Rats
한국영양학회지
1994 .11
Effects of isoflavone supplementation on the bone mineral density of growing female rats
Nutrition Research and Practice
2008 .06
Effects of isoflavone supplementation on the bone mineral density of growing female rats
Nutrition Research and Practice
2008 .06
Effects of a Selective COX-2 Inhibitor Celecoxib and Soy-Isoflavones on Molecular Markers Related to Apoptosis, and COX-2 and Mapkinase Expression in Estrogen-Fed Rats
Nutritional Sciences
2005 .02
난소절제 쥐에서 콩단백질의 섭취가 골밀도와 골무기질 함량에 미치는 영향
한국영양학회지
2005 .05
대두단백질과 그의 가수분해물 및 펩타이드 분획물이 흰쥐의 지질대사 및 식욕 관련 호르몬에 미치는 영향
한국영양학회지
2010 .08
Isoflavone 섭취가 흰쥐의 지방대사 및 면역능력에 미치는 영향
한국영양학회지
2002 .07
Estimated dietary isoflavone intake among Korean adults
Nutrition Research and Practice
2007 .09
Estimated dietary isoflavone intake among Korean adults
Nutrition Research and Practice
2007 .09
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