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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Reduction of Biogenic Amines in Cheonggukjang by Adding Combination of Organic Acids and Biogenic Amines Reducing Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Reduction of Biogenic Amines by Addition in Combination of Niacin and the Biogenic Amines-Reducing Bacteria in Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
시판 재래식 된장 중의 biogenic amines의 함량 조사
한국식품과학회지
2001 .12
국내 유통 발효식품 중 biogenic amines 함량 분석
한국식품과학회지
2006 .12
식품 내 바이오제닉아민 신속검출기술 개발 동향
한국식품과학회지
2012 .04
Biogenic amine 저감화 균주로 제조한 청국장의 품질특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
시판 간장 중의 biogenic amine의 함량 조사
한국식품과학회지
2003 .04
Development and Validation for the Simultaneous Analysis of Biogenic Amines in Cheonggukjang by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Biogenic Amines in Korean Fermented Food : Formation, Detection, and Control
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Content of biogenic amines and amine producing-bacteria from Korean type raw ham
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
수산가공품의 biogenic amine 함량 변화
수산해양교육연구
2008 .04
시판 맥주 중의 biogenic amines 함량 조사
한국식품과학회지
2002 .12
Screening of Starter Candidates for Reduction of Biogenic Amines in Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
발효조건에 따른 막걸리의 Biogenic Amines(BAs)의 생성과 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .06
Inhibitory Effects of Some Chemical Compounds on Biogenic Amine-High Producing Bacteria in Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Bacillus cereus에 대한 길항적 저해 작용과 biogenic amines 분해 능력을 지닌 Bacillus licheniformis SCK A08 균의 특성
한국식품위생안전성학회지
2014 .01
감마선 조사가 된장 숙성중의 Biogenic Amine 함량에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2002 .08
Screening of Biogenic Amines Non-producing Bacillus subtilis SCM121 and Its Characterization Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P5-03] Analysis of Biogenic Amines and Biogenic Amine-Producing Bacteria in Miso, Japanese Soybean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
쌀 배합비율을 달리한 막걸리의 저장 중 Biogenic Amine 생성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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