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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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[P6-46] Optimum Condition for the Phenylethyl alcohol Production in Pichia anomala SKM-T
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Isolation and Identification of Phenylethyl Alcohol from Pichia anomala SKM-T
Journal of applied biological chemistry
2007 .01
Surface Characteristics and Adhesive Properties of Pichia farinosa SKM-l, Pichia anomala SKM-T, and Galactomyces geotrichum SJM-59 for Preparation of Probiotics
Food Science and Biotechnology
2005 .08
[P8-245] Hypercholesterolemic effects of Pichia farinosa SKM-1, Pichia anomala SKM-T, and Galactomyces geotrichum SJM-59
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effect of Pichia farinosa SKM-1, Pichia anomala SKM-T, and Galactomyces geotrichum SJM-59 on Extending the Shelf Life of Kkakdugi
Food Science and Biotechnology
2007 .04
Pichia anomala SKM-T와 Galactomyces geotrichum SJM-59 첨가가 배추김치 발효에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2007 .02
Effect of Pichia anomala SKM-T and Galactomyces geotrichum SJM-59 Dipping on Storage Property and Sensory Quality of Strawberry
Food Science and Biotechnology
2005 .08
[P8-251] Safety assessment of Pichia farinosa SKM-1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
오이 발효음료가 만성적으로 에탄올을 급여한 흰쥐의 에탄올 대사와 항산화방어계에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2011 .08
Hansenula anomala var. anomala에 依한 구연산 生産에 關한 硏究
한국식품과학회지
1973 .12
수확 후 2-phenylethyl Alcohol과 CO₂ 처리가 딸기 ‘매향’ 의 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
전통 누룩으로부터 분리된 Killer Toxin 생산 균주 Pichia anomala K15의 특성
한국식품영양과학회지
2007 .08
수확 후 2-Phenylethyl alcohol과 CO₂ 처리가 딸기 ‘설향’의 경도 및 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
[P8-246] Comparison of Protein Profiles in Monilinia fructicola Treated with/without Antifungal Agents, Phenylethyl alcohol, Phenylethyl acetate, and Tryptophol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P8-249] Phenylethyl Alcohol (PEA), Phenylethyl Acetate (PEAC), and Tryptophol (TRYP) Applications Slow Fungal Growth and Maintain Aroma in Peach
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Synthesis of 3-(2-Amino-1-Phenylethyl)-2-methylindole
Applied Biological Chemistry
1960 .01
[P6-45] The Effect of Phenylethyl Alcohol on the PAL mRNA and PAL Activity in Strawberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Pichia anomala JK04와 Saccharomyces cerevisiae Fermivin의 혼합발효에 의한 감와인의 발효 특성
Food Science and Preservation
2015 .10
Bacillus subtilis-SKm을 스타터로 이용하여 제조한 청국장의 품질 및 기능성 증진 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
여러가지 탄소원에 의한 Pichia pastoris의 Alcohol - oxidase 생성
한국식품영양과학회지
1989 .12
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