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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
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References
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Probiotics Characterization of Lactobacillus acidophillus SG1003 Isolated from Korean Feces
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2003 .01
How to Develop a New Functional Probiotic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
Probiotic isolates from unconventional sources: a review
한국축산학회지
2016 .01
Isolation, Identification, and Probiotic Properties of Lactobacillus reuteri HY701 from Human Feces
Food Science and Biotechnology
2006 .10
Probiotics의 산업적 개발 및 소비 동향
축산식품과학과 산업
2013 .01
사과주(酒)에서 분리(分離)한 산막효모(産膜酵母)에 관(關)한 연구(硏究) -(1) 균주(菌株)의 분리(分離) 및 동정(同定)
경북대농학지
1983 .01
[P-25] Evaluation of Probiotic on Water Quality
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2011 .06
Probiotics의 기술 및 시장 동향
식품기술
2004 .01
Screening of Immunostimulatory Probiotic Lactic Acid Bacteria from Chicken Feces as Animal Probiotics
한국축산식품학회지
2010 .01
Isolation and characterization of candidate probiotics from fisheries products
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효모 유래 β-글루칸과 생균제 급여가 육계의 성장성적과 항체반응에 미치는 영향
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2008 .11
Probiotic Functional Dairy Foods and Health Claims : an Overview
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2005 .08
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2002 .01
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2004 .01
Probiotic Characteristics of Lactobacillus plantarum FH185 Isolated from Human Feces
한국축산식품학회지
2015 .01
Identification and Probiotic Properties of Lactococcus lactis NK24 Isolated from Jeot-gal, a Korean Fermented Food
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2004 .08
국내외 프로바이오틱스 제품 개발 현황
식품과학과 산업
2019 .09
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