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Potential Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
Food Science and Biotechnology
2005 .08
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
프로바이오틱스와 유산균 제품의 균수 함량과 보존방법에 따른 변화 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Novel Lactic Acid Bacteria Producing High Conjugated Linoleic Acids from Korean Traditional Fermented Fish, Jeot-gals, and Their Potential Probiotic Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Probiotic Features of Novel Lactic Acid Bacteria Producing High Conjugated Linoleic Acids from Korean Traditional Fermented Fish, Jeot-gals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[S18-1] Beneficial Lactic Acid Bacteria, Probiotics and Human Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P5-37] Probiotic Potential of Potato Juice Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Isolation and Characterization of Lactic Acid Bacteria from Foods as Potential Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Probiotic Potential and Enhanced Aroma of Green Vegetable Juice Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P8-315] Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermentation Vegetable Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Safety Evaluation and Functional Characteristics of Probiotic Lactic Acid Bacteria Isolated from Intestinal Tract of Raw Fish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
젖산균 및 효모를 이용한 전통 안동식혜 제조
한국식품과학회지
1998 .08
Sourdough로부터 젖산균과 효모의 분리 및 배양 특성
한국식품영양과학회지
2004 .08
Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Potential Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Deonjang : Fermented Soybean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of Lactic Acid Bacteria on D- and L-Lactic Acid Contents of Kimchi
Food Science and Biotechnology
2006 .12
[P5-21] Isolation of Lactic Acid Bacteria with Antimicrobial Activities from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
신생아 분변 및 동치미에서 분리한 젖산균 대사산물의 항균특성
한국식품과학회지
2002 .06
과실 및 채소류의 저장에 있어서 Lactic Acid Bacteria 의 이용
Food Science and Preservation
1999 .06
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