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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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창포(Acorus calamus L. var. angustatus Bess.)잎과 뿌리 중의 성분 분석
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Analysis of Characteristic Odorants of Japanese Strawberry Cultivars
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무안 창포호의 자연생태친수공간 조성을 위한 관리방안 기초 연구
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토양의 종류, 수위, 차광의 차이에 따른 창포(Acorus calamus var. angustatus)의 생육상태
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2003 .01
생장단계와 체류시간에 따른 창포의 질소와 인 제거효과
한국환경생태학회지
2005 .01
Acorus calamus Volatile Constituents and Their Antimicrobial Activity
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2006 .08
EMS Treatment of in Vitro Acorus calamus for Mutation Breeding
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2008 .12
Characterization of the Aroma of Salt-fermented Anchovy Sauce Using Solid Phase Microextraction-Gas Chromatography-Olfactometry Based on Sample Dilution Analysis
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Solid Phase Microextraction-Gas Chromatography-Olfactometry of Soy Sauce Based on Sample Dilution Analysis
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창포(Acorus calamus L.)뿌리 건조분말의 식품학적 성분( I ) 일반성분, 총당, 환원당, 유리당 및 아미노산
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2002 .12
Effect of Irradiation of Gamma Rays on Regeneration and Induction of in Vitro Mutants of Acorus calamus
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생물학적 자극 통제 수단으로 활용하기 위한 돼지 페로몬성 냄새 물질의 탐색: Ⅱ. 휘발성 냄새분자의 리간드와 Porcine Odorant Binding Protein (pOBP) 사이의 결합 친화력에 관한 홀로그래피적 QSAR 모델
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