지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Discrimination of Geographical Origin for Cheonggukjang Using Near-infrared Spectroscopy, Energy Dispersive X-ray Fluorescence Spectrometer and Mass spectrometer-based Electronic Nose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P2-24] Authentication of Sesame Oil with Addition of Vegetable Oils Using Mass Spectrometer Based on Electronic Nose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
N,P,K 시용(施用)이 당귀근(當歸根)(Angelicae gigantis Radix)의 Decursin 및 당함량(糖含量)에 미치는 영향(影響)
Applied Biological Chemistry
1987 .01
식품산업 분야에서의 2세대 전자코의 응용과 활용가능성
식품과학과 산업
2017 .12
Application of the Electronic Nose and Artificial Neural Network System to Quality of the Stored Soymilk
Food Science and Biotechnology
2002 .06
Analysis of Aroma Pattern of Panax Species by Electronic Nose
Food Science and Biotechnology
2002 .04
Identification of the Volatile Compounds of Irradiated Meat by Using Electronic Nose
Food Science and Biotechnology
2001 .12
Pattern Recognition Analysis of Different Categories of Cheese by Electronic Nose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
전자코(Electronic Nose)에 의한 식품의 향미 분석
식품과학과 산업
1997 .12
전자코를 이용한 배추김치의 숙성도 예측
Food Science and Preservation
2005 .12
21세기의 식품관리기술: 전자 코
식품기술
2011 .01
한국산과 중국산 藁本중 정유성분의 정성·정량에 관한 연구
한국식품과학회지
1997 .04
Detection of Irradiation Treatment for Red Peppers by an Electronic Nose Using Conducting Polymer Sensors
Food Science and Biotechnology
1999 .06
Studies on Structure-Activity Relationships of an Active Constituent Derived from Angelicae koreana and Its Derivatives
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2012 .04
전자코를 사용하여 할랄식품 적용을 위한 고추장 중 에탄올 분석
한국식품과학회지
2016 .06
Analysis of Lipid Oxidation of Soybean Oil using the Portable Electronic Nose
Food Science and Biotechnology
2000 .06
[P4-14] Physicochemical Characteristics and Electronic Nose Analysis of Beef and Pork During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Prediction of Shelf Life for Soybean Curd by the Electronic Nose and Artificial Neural Network System
Food Science and Biotechnology
2002 .06
열처리를 달리한 시유의 전자코 분석
한국축산식품학회지
2010 .01
0