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전자코를 이용한 혼합 참기름의 판별 연구
한국식품과학회지
2003 .08
전자코-Mass spectrometry를 이용한 들기름이 혼합된 참기름의 판별 분석
한국식품과학회지
2009 .12
Discrimination of Geographical Origin for Cheonggukjang Using Near-infrared Spectroscopy, Energy Dispersive X-ray Fluorescence Spectrometer and Mass spectrometer-based Electronic Nose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Application of Mass Spectrometer-based Electronic Nose for Discrimination of Angelicae gigantis radix
Food Science and Biotechnology
2005 .08
참깨 종류에 따른 참기름의 이화학적 특성
Food Science and Preservation
1997 .12
[P2-03] Comparison of Oxidative Stability between Perilla Oils and Sesame Oils : Susceptibility to Oxidation depending on Manufacturing Type
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
Discrimination of Sesame Oil from Sesame Flavored Oil by Combined Analysis of Stable Isotope Ratio and 1H NMR Spectrum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
식물성 식용유의 생산현황과 전망
Applied Biological Chemistry
1984 .01
Effects of Sesame Oil on Thermooxidative Stability of Soybean Oil
Food Science and Biotechnology
2001 .08
[P1-03] Coenzyme Q10 and Q9 Content in Vegetable Oils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Analysis of Lipid Oxidation of Soybean Oil using the Portable Electronic Nose
Food Science and Biotechnology
2000 .06
[P2-08] Fatty Acid Compositions of Vegetable Oils Marketed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Antiradical Capacities of Perilla, Sesame and Sunflower Oil
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .03
[P2-04] Different Susceptibility to Oxidation of Various Vegetable Oils Marketed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
MS-전자코를 이용한 유채유의 진위 여부 판별
한국식품과학회지
2011 .02
식물성유를 첨가한 참기름 혼합유의 산화 안정성과 향기 성분
한국식품과학회지
2002 .12
흑참깨분으로 착유한 참기름의 산화안정성
한국식품과학회지
2008 .04
근적외선분광광도법을 이용한 참기름중 이종식용유지 정량법에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
2007 .01
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