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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Effects of Hydrostatic Pressure Treatment on the Physicochemical, Morphological, and Textural Properties of Bovine Semitendinosus Muscle
Food Science and Biotechnology
2007 .02
담수어와 해수어의 근원섬유단백질의 열안정성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2001 .08
Porcine Myofibrillar Protein에 대한 비교생화학적 연구
한국식품과학회지
1986 .12
Interaction of Porcine Myofibrillar Proteins and Various Gelatins: Impacts on Gel Properties
Food science of animal resources
2019 .01
Physicochemical properties of myofibrillar protein gel as influenced by old laying hen and broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
오리고기의 근원섬유 단백질에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1980 .06
産卵老鷄肉의 냉장 및 동결저장 중 물리화학적 특성 변화
한국식품영양과학회지
1987 .08
Major Proteins of Bovine and Human Milks
식품과학과 산업
1986 .09
Effects of Hydrostatic Pressure on Myofibrillar Protein Extracted from Bovine Semitendinosus
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Searching for new ways to make good use of meat - The Solubilization of Myofibrillar Proteins of Vertebrate Skeletal Muscle in Water -
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Red muscle과 White muscle의 근원섬유단백질의 특성의 비교
한국식품과학회지
1986 .06
Preparation of Surimi-like Materials Using Spent Hen
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2006 .11
Improvement of Agricultural Products Using High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
적소두단백질(Red Bean Protein)과 Transglutaminase를 첨가한 돈육 근원섬유 단백질의 물성 증진 효과
한국축산식품학회지
2011 .01
[OP-12] Effects of Mungbean Protein Isolates as the Meat and Water Binders on TG-Mediated Pork Myofibrillar Protein Gels at Different Salt Concentrations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Inactivation of Pathogenic Microorganisms in Apple Juice by High Hydrostatic Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Physical Properties and Structural Changes of Myofibrillar Protein Gels with Basil Seed Gum as Affected by Different Salt Levels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Commercial Sauces with High Hydrostatic Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effects of pH-treated Fish Sarcoplasmic Proteins on the Functional Properties of Chicken Myofibrillar Protein Gel Mediated by Microbial Transglutaminase
한국축산식품학회지
2014 .01
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