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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Effects of Hydrostatic Pressure on Biochemical Characteristics of Myofibrillar Protein Extracted from Bovine Semitendinosus Muscle
Food Science and Biotechnology
2004 .10
전기자극방법 및 저장온도가 한우 M. Semitendinosus muscle의 핵산관련물질 생성 및 분해에 미치는 영향
한국식품과학회지
1994 .08
Improvement of Agricultural Products Using High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Commercial Sauces with High Hydrostatic Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P3-52] Biological Characteristics of Instant Rice Treated with High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P3-05] Ginsenoside Extraction from Korean Red Ginseng with Various High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
초고압처리에 따른 고추장의 품질 변화
한국식품과학회지
2001 .08
Influence of High Hydrostatic Pressure Phenolic Compounds and Antioxidant Activities of Aged ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of High Hydrostatic Pressure for Shelf-life and Chemical Characteristics of Green Yellow Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of High Hydrostatic Pressure for Meat Tenderization during Storage Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Combined Effect of High Hydrostatic Pressure Treatment and Red Ginseng Concentrate Supplementation on Chemical Properties of Kimchi Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P3-04] Enzymatic Transformations of Ginsenosides from Korean Red Ginseng under High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Inactivation of Pathogenic Microorganisms in Apple Juice by High Hydrostatic Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
The Effect of Gamma-Irradiation on the Utrastructural Properties of Bovine Muscle
한국축산식품학회 학술발표초록집
1998 .01
Multiresidue Determination of Quinolones in Porcine, Chicken, and Bovine Muscle Using Liquid Chromatography with Fluorescence Detection
Food Science and Biotechnology
2009 .08
Changes in Quality of Fermented Salted Guts of Hairtail by High Hydrostatic Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
소의 혈액 및 근육 중 choline 농도 분석을 위한 효소측정법의 적용기법의 개발
한국식품위생안전성학회지
2008 .01
Optimization of Quality Properties in Soy Yogurt Utilizing Soymilk Treated by High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
HYSTAP 장치를 이용한 복합충전제 투입에 따른 수초지의 물성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
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