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HYSTAP을 이용한 pH에 따른 펄프 슬러리의 응집특성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
HYSTAP 장치를 이용한 펄프슬러리 내 첨가제들의 응집특성 평가
펄프·종이기술
2018 .04
Improvement of Agricultural Products Using High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of high hydrostatic pressure treatment on the microbial safety and quality of juice products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Enhancing Characteristics of Plant-Based Meat Analogs through High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Influence of High Hydrostatic Pressure Phenolic Compounds and Antioxidant Activities of Aged ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
밸브시험기의 구조개선 및 신제품 개발
수산해양교육연구
2016 .04
Effects of High Hydrostatic Pressure for Meat Tenderization during Storage Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Polyelectrolytes Multilayering on Fibers or Fillers : Which is better for Strength Improvement of Highly Filled Paper?
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Effect of High Hydrostatic Pressure for Shelf-life and Chemical Characteristics of Green Yellow Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[Technical Summit Meeting in Korea Pulp and Paper Industry - Part 1] 종이의 품질저하 억제를 위한 충전물 하이로딩 기술 개발
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Combined Effect of High Hydrostatic Pressure Treatment and Red Ginseng Concentrate Supplementation on Chemical Properties of Kimchi Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes in Quality of Fermented Salted Guts of Hairtail by High Hydrostatic Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
고압처리 공정변수가 조피볼락의 초기 품질특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .06
High Hydrostatic Pressure Extract of Ginger Exerts Anti-Stress Effect in Immobilization-Stressed Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
High Hydrostatic Pressure Red Ginseng Extract Attenuates Inflammation in High-Fat Diet-Induced Obese Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Influence of High Hydrostatic Pressure Treatment for Improvement of Storage Stability of The Low Sugar Adzuki Bean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization of High Hydrostatic Pressure Extraction of Phenolic Compounds from Brassica juncea using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Fine-PCC 복합충전제 제조 조건에 따른 수초지 특성 변화 : 미세분 종류의 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Isolation and Identification of Anti-inflammatory Active Peptide from Protein extracts of germinated black soybean with High Hydrostatic Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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