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Improvement of Agricultural Products Using High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of high hydrostatic pressure treatment on the microbial safety and quality of juice products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
활컨테이너 최적 수송 조건에 따른 조피볼락 (Sebastes schlegeli)의 생존 및 생리적 특성
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Enhancing Characteristics of Plant-Based Meat Analogs through High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
수온과 염분이 조피볼락, Sebastes schlegeli의 생존, 대사 및 조직학적 변화에 미치는 영향
수산해양교육연구
2016 .08
넙치(Paralichthys olivaceus), 참돔(Pagrus major) 및 조피볼락(Sebastes schlegeli)의 이화학적 성분 특성
수산해양교육연구
2015 .10
Changes in Quality of Fermented Salted Guts of Hairtail by High Hydrostatic Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Influence of High Hydrostatic Pressure Phenolic Compounds and Antioxidant Activities of Aged ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of High Hydrostatic Pressure for Shelf-life and Chemical Characteristics of Green Yellow Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
고수온에서 조피볼락(Sebastes schlegeli)의 산소소비 및 혈액성상 변화
수산해양교육연구
2016 .06
조피볼락(Sebastes schlegeli)의 장거리 수송을 위한 적정 수온 및 염분 조건 탐색
한국수산과학회지
2017 .02
Effects of High Hydrostatic Pressure for Meat Tenderization during Storage Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
저수온, 적수온, 고수온에서 미성어기 조피볼락(Sebastes schlegeli)의 배합사료 적정 공급률
한국수산과학회지
2015 .06
HYSTAP을 이용한 pH에 따른 펄프 슬러리의 응집특성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
Influence of High Hydrostatic Pressure Treatment for Improvement of Storage Stability of The Low Sugar Adzuki Bean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physiological effects of liver and gill from Sebastes schlegeli in the Oxytetracycline treatment
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Effects of stocking density on growth performance, hematological and biochemical parameter of Korean rockfish (Sebastes schlegeli).
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
HYSTAP 장치를 이용한 복합충전제 투입에 따른 수초지의 물성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Low extrusion pressure and small feed particle size improve the growth performance and digestive physiology of Korean rockfish Sebastes schlegeli
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Quality Characteristics of Omija Juice (Schizandra chinensis) with High-hydrostatic Pressure Treatment Conditions during Storage Periods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
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