지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
모형식품의 열확산도에 관한 연구
한국식품과학회지
1986 .02
Evaluation and Prediction of Moisture Sorption Characteristics of Pie-Style Composite Foods
Food Science and Biotechnology
1995 .12
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Stability of Frying Oils Used for Frying Snacks and Fast Foods
한국식품위생안전성학회지
1992 .01
Stability of Frying Oils Used for Frying Snacks and Fast Foods
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
1992 .01
Extrusion collet을 이용한 농수산복합 snack의 제조 및 저장 중 품질특성
수산해양교육연구
2020 .06
Mathematical Approach for Measuring the Thermal Diffusivity of Solid Food
Food Science and Biotechnology
1995 .03
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Utilization of the Crust from Dry-aged Beef to Enhance Flavor of Beef Patties
한국축산식품학회지
2018 .01
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P7-08] Nutrient Intake Level by the Score of Dietary Action Guide-Choosing Healthy and Nutritious Foods for Snack- among Elementary School Children in Gwangju area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Analysis of Flavors in Foods
식품과학과 산업
2001 .09
Studies on Use of Seaweeds in Snack Bar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Sensory Characteristics of Rice Snacks by Descriptive Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
A Study on the Activities of α-Amylase and Protease in Enzyme Foods and Enzyme-Shaped Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Problems of Lipid Oxidation in Foods
한국식품영양과학회지
1987 .08
Creation of Multi - functional Foods
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2004 .04
0