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이용수
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결과 및 고찰
요약
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문헌
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[P2-63] Analysis of nutrient contents in different parts of Opuntia humifusa
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
천년초 선인장 추출물의 항산화 효과
한국식품과학회지
2005 .06
Physicochemical Characteristics of Fermented Cheonnyuncho (Opuntia humifusa) using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Cheonnyuncho (Opuntia humifusa) extract inhibits reactive oxygen species (ROS) production during adipogenesis of 3T3-L1 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P8-81] Effects of Opuntia humifusa Seeds on Osteoporosis in Ovariectomized Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Quality Characteristics of Jelly with Opuntia Humifusa Powder Added
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effects of the Opuntia humifusa on Loperamide Induced Constipation in the Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P8-55] Inhibitory Effect of Opuntia humifusa on the Growth of U87MG Human Glioblastoma Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
The Studies of Characteristics of Anthocyanin in Opuntia ficus-indicaits and Opuntia Humifusa
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
손바닥 선인장 (Opuntia humifusa) 줄기 추출물의 생리활성
Journal of applied biological chemistry
2012 .01
Flavonoids from the Stems of Eastern Picklypear Opuntia humifusa, Cactaceae
Journal of applied biological chemistry
2007 .01
Antioxidant Activity and Inhibitory Activity Against Oxidative Stress Induced Cell Damage of Opuntia humifusa Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P8-54] Isolation of a Functional Flavonoid from the Fruit of Opuntia humifusa and Its Bioactivity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
천년초 선인장(Opuntia humifusa)을 첨가한 멥쌀 친 떡의 관능적 품질특성 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Opuntia humifusa Extracts on Antioxidant Activity and Proliferation of Osteoclastic RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P8-243] Antiproliferative Effect of Opuntia humifusa against MCF-7 of Breast Cancer Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Extracts of Opuntia humifusa Fruits Showed Anticancer Effect Against AGS Human Gastric Adenocarcinoma Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Evaluation of functional characteristics of fermented Opuntia humifusa added with polysaccharide-degrading enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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