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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Fractionation and Cholesterol Reduction of Beef Tallow by Suercritical CO₂ Extraction
Food Science and Biotechnology
1995 .12
Analysis of Chemical Composition from Beef Liver by Supercritical CO₂
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Comparison of Physicochemical Characteristics of Horse fat, Lard, and Beef-tallow
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Viscosity and Beef Tallow on Drip Loss of Sauces Injected into Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Application of Supercritical Fluid Extraction and Supercritical Fluid Chromatography Coupling to Extract and Isolate Natural Products from Plant Medicine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P7-11] Analysis of Beef Consumption Patterns Based on Perception of Beef Safety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
저등급 우육에 우지 첨가후 초고압 처리가 육질에 미치는 영향
동물생명과학연구
2010 .06
유기 한우쇠고기에 대한 구매의향과 지불의사금액 추정
한국유기농업학회지
2008 .01
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Modification of Milk Fat by Supercritical Carbon Dioxide
Food Science and Biotechnology
1993 .12
Energy Value of Carbohydrate and Lipids with Added Calcium for Growing Mice
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .06
Cholesterol Content in Different Parts of Beef Meat in South Korea (2018)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Determination of Indicators for Dry Aged Beef Quality
Food science of animal resources
2019 .01
Analysis beef consumption using SUR
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
Factors affecting consumers’ preferences for US beef
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Antioxidant Activity of Red Ginseng Marc Extracted Using Supercritical Fluid Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Marbling and Its Nutritional Impact on Risk Factors for Cardiovascular Disease
한국축산식품학회지
2016 .01
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