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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
要約
References
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Effects of Sesame Oil on Thermooxidative Stability of Soybean Oil
Food Science and Biotechnology
2001 .08
[P8-161] Antioxidant Activity and Inhibitory Effect on the Tumor Cell Growth of Fermented Defatted Soybean Grits Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
탈지들깨박 Ethanol 추출물의 항산화 효과
한국식품과학회지
1993 .04
Antioxidant activity of sesame cake extracts obtaining using various ethanol extraction conditions
한국식품과학회지
2017 .06
축산제품에 응용하기 위한 콩제품 추출물의 항산화 능력에 관한 연구
한국축산식품학회지
2004 .01
各種 脫脂相의 營養價에 對하여
한국식품과학회지
1974 .09
World Oil Supply and The Role of Soybean Oil
식품과학과 산업
1983 .12
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activity in Soybean Curd Prepared Non-GM Soybean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Antioxidant Effect of Brown Substances Separated from Defatted Roasted Sesame Dregs
Food Science and Biotechnology
2004 .06
Photoprotective Effects of Soybean Extract against UV-Induced Damage in Human Fibroblast and Hairless Mouse Model
한국동물생명공학회지
2019 .01
Quality Changes during Storage of Soybeans
식품과학과 산업
1983 .12
Antioxidant Components and Antioxidant Activity of Extracts Derived from Monascus-fermented Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
내당 내알콜성 Saccharomyces cerevisiae의 알콜 발효에 미치는 soybean meal의 영향
Applied Biological Chemistry
1991 .01
Physicochemical Properties and Antioxidant Activity in Non-GM Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Macrophage Stimulating Activity of Water Extract from Defatted Perilla Seeds(Perilla frutescens var.japonica)
Food Science and Biotechnology
2002 .12
Anti-adipogenic Effect of Black Soybean Extracts by Water and Ethanol in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Changes in Isoflavone Content and Mass Balance During Soybean Processing
Food Science and Biotechnology
2007 .06
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